Expert Proiect 2002

POLITICA SI OBIECTIVELE IN DOMENIUL CALITATII

Imprimare PDF

 
POLITICA SI OBIECTIVELE IN DOMENIUL CALITATII,  MEDIULUI ŞI SECURITATII ŞI SANATATII IN MUNCA
 

      Satisfactia clientului, protectia mediului inconjurator, securitatea si sanatatea in munca sunt strans legate de strategia dezvoltarii si de valorile definitorii ale S.C. EXPERT PROIECT 2002 S.R.L. in toate activitatile pe care le desfasoara: Proiectare, asistenta tehnica si consultanta tehnica pentru drumuri, poduri, lucrari de arta, infrastructura in constructii, constructii civile si industriale; consultanta pentru afaceri si management, astfel incat sa devina un partener important pe piata proiectarii si a constructiilor, si sa-si consolideze pozitia pe piata.
      

In acest sens, managementul la cel mai inalt nivel al organizatiei a hotarat implementarea unui Sistem de Management Integrat Calitate-Mediu-Securitate si Sanatate in Munca- Responsabilitate Sociala in conformitate cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005, SR OHSAS 18001:2008 si SA 8000:2008 .


       Managementul organizatiei prin implementarea sistemului de management integrat isi asuma angajamentul de imbunatatire continua a performantelor organizatiei prin impactul pozitiv pe care il poate avea ca urmare a gestionarii corespunzatoare a riscurilor in ceea ce priveste calitatea, impactul negativ asupra mediului si a securitatii si sanatatii in munca, prevenirea poluarii mediului, a  ranirilor si a imbolnavirilor profesionale, respectarea cerintelor legale si a altor cerinte aplicabile, reducerea costurilor, cresterea credibilitatii organizatiei si a satisfactiei clientului.
    Pentru realizarea   acestor deziderate ne propunem urmatoarele obiective generale:

  • mentinerea si imbunatatirea continua a nivelului satisfactiei clientilor si a partenerilor nostri fata de produsele oferite si de modul de colaborare;
  • asigurarea nevoilor de instruire si constientizare a intregului personal privind cerintele clientilor, prevederile legislative si alte reglementari aplicabile, problemele de mediu si obligatiile de Sanatate si Securitate in Munca pe care le are;
  • dezvoltarii care rezolva necesitatile prezentului fara a compromite posibilitatea generatiilor viitoare de a-si rezolva propriile necesitati, prin reducerea consumului de materii prime, materiale si energie si prin utilizarea materialelor cu impact minim asupra mediului, recuperabile sau reciclabile;
  • intarirea imaginii de marca a organizatiei prin respectarea tuturor prevederilor legale si a tuturor cerintelor la care organizatia subscrie, atat in ceea ce priveste activitatile organizatiei cat  si protectia mediului si securitatea si sanatatea in munca; identificarea factorilor de risc de accidentare si  imbolnavire profesionala, asociati activitatilor organizatiei,  in vederea stabilirii masurilor de eliminare/diminuare a acestora, in scopul asigurarii de locuri de munca cu un nivel de securitate cat mai ridicat.

       Avand in vedere ca politica este baza pe care se sprijina dezvoltarea organizatiei, managementul de varf al S.C. EXPERT PROIECT 2002  se implica in mod activ in comunicarea ei la nivelul intregii organizatii, precum si punerea ei la dispozitia partilor interesate.
      Pentru a pastra adecvarea politicii la toate schimbarile care pot avea loc la nivelul organizatiei se va realiza analizarea acesteia anual sau ori de cate ori va fi necesar.
Conducerea organizatiei fiind constienta de faptul ca numai un bun management poate duce la atingerea performantelor dorite, isi ia angajamentul de a pune la dispozitie  resursele necesare pentru implementarea, mentinerea si imbunatatirea continua a sistemului de management integrat calitate, mediu, securitate si sanatate munca.
      Intregul personal al organizatiei este obligat sa sprijine activitatea factorilor desemnati cu implementarea si functionarea continua a sistemului, sa respecte intocmai prevederile acestuia si sa contribuie activ la imbunatatirea sa permanenta.

  

 

 

CERTIFICARI

Expert Proiect 2002 este membra a :

APDP - Asociaţia Profesionala de Drumuri si Poduri
ARIC - Asociaţia Română a Inginerilor Consultanţi
PIARC - The World Road Association
Association Mondiale de la Route - The World Road Association

ASIGURAREA CALITATII

      Expert Proiect 2002 are certificat si implementat sistemul de management integrat al calitatii, mediului si securitatii si sanatatii în munca in conformitate cu :

SR EN ISO 9001:2001
SR EN 14001:2005
BS OHSAS 18001:2007

POLITICA

Satisfacţia clientului, protecţia mediului inconjurător, securitatea şi sănătatea in munca sunt strans legate de strategia dezvoltării şi de valorile definitorii ale S.C. EXPERT PROIECT 2002 S.R.L. in toate activităţile pe care le desfaşoară: Proiectare, asistenta tehnica si consultanta tehnica pentru drumuri, poduri, lucrari de arta, infrastructura in constructii, constructii civile....