Expert Proiect 2002

PERSONAL SI ORGANIZARE

Imprimare PDF

      

E
xpert Proiect 2002 este în primul rând o echipa. Tenacitatea si perseverenta celor doi parteneri, ing. Cristian Borbeli şi ing. Cristian Vîlcu, au fost motorul dezvoltării firmei. Membrii echipei Expert Proiect 2002 sunt combustibilul acestui motor, oamenii fără de care nu s-ar fi ajuns aici. Incă de la începuturile existentei firmei s-a dorit implementarea unei politici de personal adaptate nevoilor şi personalității diverse a oamenilor.
      Aspiratia conducerii firmei in privința relatiilor interumane din cadrul societății este bazată pe conceptul social al familiei.
      Din echipa Expert Proiect fac parte arhitecți, ingineri şi economiști cu o experiența individuala remarcabila, dar si mai important, cu o experiența de lucru ca echipă, sudată de-a lungul a cca. 8 ani în care s-au realizat proiecte deosebite, cu rezultate deosebite.
      Deși firma are o structura organizatorică clasică, cu departamente organizate pe domeniile principale de activitate, managementul resurselor umane este orientat pe proiect.
     Astfel, fiecare proiect beneficiază de o echipa de experți de diverse specialități, cu responsabilități clare in derularea proiectului.

CERTIFICARI

Expert Proiect 2002 este membra a :

APDP - Asociaţia Profesionala de Drumuri si Poduri
ARIC - Asociaţia Română a Inginerilor Consultanţi
PIARC - The World Road Association
Association Mondiale de la Route - The World Road Association

ASIGURAREA CALITATII

      Expert Proiect 2002 are certificat si implementat sistemul de management integrat al calitatii, mediului si securitatii si sanatatii în munca in conformitate cu :

SR EN ISO 9001:2001
SR EN 14001:2005
BS OHSAS 18001:2007

POLITICA

Satisfacţia clientului, protecţia mediului inconjurător, securitatea şi sănătatea in munca sunt strans legate de strategia dezvoltării şi de valorile definitorii ale S.C. EXPERT PROIECT 2002 S.R.L. in toate activităţile pe care le desfaşoară: Proiectare, asistenta tehnica si consultanta tehnica pentru drumuri, poduri, lucrari de arta, infrastructura in constructii, constructii civile....