Expert Proiect 2002

CARIERA

Imprimare PDF

C
auti un job in domeniu?  Doresti sa lucrezi intr-o companie in plina dezvoltare ? Esti dinamic, ambitios si doresti sa-ti faci o cariera puternica in domeniul in care te-ai pregatit? Planifica-ti cariera! Te asteptam la noi 

Fa ce iti place, banii vor veni de la sine! te vei simti  implinit in acest fel.


      Doresti sa  muncesti cu placere? impreuna sansele tale de a avansa in cariera sunt mai mari, ai sanse sa fii cel mai bun si cei mai buni in general ajung in varf.   Vrei mai multe satisfactii din munca pe care o faci? Curaj! fa un prim pasa si trimite un CV.
      Ne dorim  oameni pasionati de ceea ce fac, cu o atitudine pozitiva si o orientare clara catre rezultate si solutii constructive. Astfel de oameni sunt sustinuti pentru a  obtine rezultate remarcabile si indiferent de nivelul de  pregatire profesionala, asteptam sa fim contactati, in momentul in care va aparea in cadrul companiei noastre o pozitie care se potriveste profilului tau, te vom contacta imediat.
     Iti multumim pentru interesul tau si apreciem faptul ca iti doresti sa lucrezi in echipa noastra!

CERTIFICARI

Expert Proiect 2002 este membra a :

APDP - Asociaţia Profesionala de Drumuri si Poduri
ARIC - Asociaţia Română a Inginerilor Consultanţi
PIARC - The World Road Association
Association Mondiale de la Route - The World Road Association

ASIGURAREA CALITATII

      Expert Proiect 2002 are certificat si implementat sistemul de management integrat al calitatii, mediului si securitatii si sanatatii în munca in conformitate cu :

SR EN ISO 9001:2001
SR EN 14001:2005
BS OHSAS 18001:2007

POLITICA

Satisfacţia clientului, protecţia mediului inconjurător, securitatea şi sănătatea in munca sunt strans legate de strategia dezvoltării şi de valorile definitorii ale S.C. EXPERT PROIECT 2002 S.R.L. in toate activităţile pe care le desfaşoară: Proiectare, asistenta tehnica si consultanta tehnica pentru drumuri, poduri, lucrari de arta, infrastructura in constructii, constructii civile....