Expert Proiect 2002

Imprimare PDF

      Dotarea Expert Proiect 2002 a reprezentat intotdeauna o preocupare a echipei de management.
       Pornind practic de la zero, firma beneficiaza astazi de o retea performanta de 25 de calculatoare de ultima generatie, toate dotate cu sistem de operare si sisteme de editare Office licentiate.
       Proiectarea se realizeaza exclusiv asistata de calculator, numai in acest fel putand asigura realizarea de calitate si la termen a documentatiilor contractate.
In ceea ce priveste proiectarea de drumuri dispunem de o gama intreaga de programe de proiectare asistata a drumurilor, de la suita MX la Istram, Civil 3D sau ARD. Inginerii nostri beneficiaza de instruire periodica in folosirea acestor programe, care acopera practic toate necesitatile legate de proiectarea de drumuri, strazi, intersectii la nivel sau denivelate.
       O deosebita atentie a fost acordata dotarii cu programe specializate de calcul cu element finit al structurilor, cum ar fi LUSAS14.
Dispunem la aceasta data de programe specializate pentru lucrari geotehnice pentru calculul zidurilor de sprijin, al fundatiilor directe sau indirecte, al altor elemente de constructie prin suita GEO5.
       Proiectarea retelelor de apa si canal se face tot cu ajutorul programelor specializate, Hydra si Canalis. Aceasta permit optimizarea retelelor functie de consumuri si relief, rularea mai multor solutii si alegerea variantei optime din punct de vedere tehnico economic.
In afara dotarilor de tip « soft » care se dovedesc instrumente puternice in mainile proiectantilor nostri, am acordat o deosebita atentie colectarii de date, date ce stau la baza stabilirii solutiilor tehnice si a proiectarii.
       Politica firmei se bazeaza pe o abordare flexibila, care imbina dotarea tehnica a firmei cu serviciile contractate catre terti.
       Studiile de teren specializate reprezentand masuratori topografice, studii geotehnice sau hidraulice sunt realizate prin subcontractare cu firme verificate in timp, care au managementul calitatii implementat – Topcadex99, Erkada Line respectiv Geo Serv.
Laboratorul geotehnic este asigurat printr-un acord multianual cu laboratorul autorizat CCCF, un laborator de renume in Bucuresti.
      Pentru a raspunde solicitarilor legate de expertizarea lucrarilor de drumuri, in afara de echipamentul destinat prelevarii de carote, ne-am dotat recent cu echipamente Dynatest de ultima generatie pentru colectarea automata a datelor tehnice, determinarea planeitatii si capacitatii portante – Falling Weight Deflectometer si Road Surface Profiler.
      Aceste echipamente, impreuna cu programele aferente si experienta specialistilor nostri ne permit interventia rapida, colectarea de date si furnizarea de solutii « on call » atat proiectantilor cat si firmelor de consultanta sau executie.

CERTIFICARI

Expert Proiect 2002 este membra a :

APDP - Asociaţia Profesionala de Drumuri si Poduri
ARIC - Asociaţia Română a Inginerilor Consultanţi
PIARC - The World Road Association
Association Mondiale de la Route - The World Road Association

ASIGURAREA CALITATII

      Expert Proiect 2002 are certificat si implementat sistemul de management integrat al calitatii, mediului si securitatii si sanatatii în munca in conformitate cu :

SR EN ISO 9001:2001
SR EN 14001:2005
BS OHSAS 18001:2007

POLITICA

Satisfacţia clientului, protecţia mediului inconjurător, securitatea şi sănătatea in munca sunt strans legate de strategia dezvoltării şi de valorile definitorii ale S.C. EXPERT PROIECT 2002 S.R.L. in toate activităţile pe care le desfaşoară: Proiectare, asistenta tehnica si consultanta tehnica pentru drumuri, poduri, lucrari de arta, infrastructura in constructii, constructii civile....