Expert Proiect 2002

TRANSPORTURI

Imprimare PDF

      Aici putem nota cateva proiecte mari de reabilitare de drumuri nationale, cum ar fi DN28 Targu Frumos – Harlau – Botosani, DN72 Ploiesti – Targoviste - Gaiesti, Centura Bucuresti Est – DN2 – A2 – DN4 si DN56A Maglavit – Simian – lucrari de poduri.
Mai putem mentiona peste 400 km de drumuri judetene in Alba, Mures, Salaj, Cluj, Dambovita, Iasi, variantele de ocolire Zalau, Jibou si Topoloveni.
      Una din lucrarile de referinta din ultimii ani este podul peste Arges de la Topoloveni, cu o lungime totala de 100 m, lucrare complexa ce include si amenajarea albiei raului.
Toate aceste proiecte au initiate de la faza de Studiu de Fezabilitate si duse pana la Proiect Tehnic si Detalii de Executie. Aproape toate proiectele realizate de noi au fost executate sau sunt in diverse stadii de implementare si/sau executie.
      Implicarea noastra in pregatirea cererilor de finantare si a documentatiilor aferente accesarii fondurilor europene ne-a permis sa putem oferi pachetul complet de servicii clientilor nostri.

CERTIFICARI

Expert Proiect 2002 este membra a :

APDP - Asociaţia Profesionala de Drumuri si Poduri
ARIC - Asociaţia Română a Inginerilor Consultanţi
PIARC - The World Road Association
Association Mondiale de la Route - The World Road Association

ASIGURAREA CALITATII

      Expert Proiect 2002 are certificat si implementat sistemul de management integrat al calitatii, mediului si securitatii si sanatatii în munca in conformitate cu :

SR EN ISO 9001:2001
SR EN 14001:2005
BS OHSAS 18001:2007

POLITICA

Satisfacţia clientului, protecţia mediului inconjurător, securitatea şi sănătatea in munca sunt strans legate de strategia dezvoltării şi de valorile definitorii ale S.C. EXPERT PROIECT 2002 S.R.L. in toate activităţile pe care le desfaşoară: Proiectare, asistenta tehnica si consultanta tehnica pentru drumuri, poduri, lucrari de arta, infrastructura in constructii, constructii civile....