Expert Proiect 2002

CENTRE AFACERI

Imprimare PDF

      Domeniul constructiilor civile a fost abordat initial la nivel de management de proiect, avand peste 10 proiecte implementate pe programele Phare, realizate cu diversii subcontractori.
      Dezvoltand si acest domeniu am reusit sa proiectam « in house » un centru de afaceri in Voluntari S + P + M + 4E de cca 13700 mp suprafata desfasurata.
Avem totodata in derulare un centru de afaceri la Pascani, S + P + M + 2E, cu o suprafata totala desfasurata de cca 8000 mp.

CERTIFICARI

Expert Proiect 2002 este membra a :

APDP - Asociaţia Profesionala de Drumuri si Poduri
ARIC - Asociaţia Română a Inginerilor Consultanţi
PIARC - The World Road Association
Association Mondiale de la Route - The World Road Association

ASIGURAREA CALITATII

      Expert Proiect 2002 are certificat si implementat sistemul de management integrat al calitatii, mediului si securitatii si sanatatii în munca in conformitate cu :

SR EN ISO 9001:2001
SR EN 14001:2005
BS OHSAS 18001:2007

POLITICA

Satisfacţia clientului, protecţia mediului inconjurător, securitatea şi sănătatea in munca sunt strans legate de strategia dezvoltării şi de valorile definitorii ale S.C. EXPERT PROIECT 2002 S.R.L. in toate activităţile pe care le desfaşoară: Proiectare, asistenta tehnica si consultanta tehnica pentru drumuri, poduri, lucrari de arta, infrastructura in constructii, constructii civile....