Expert Proiect 2002

ALIMENTARI CU APA SI CANALIZARE

Imprimare PDF

      Un domeniu relativ nou in firma, abordat cu maxima seriozitate. Putem enumera deja cateva proiecte de succes, unele executate, cum ar fi Alimentarea cu Apa si Canalizare pe sectorul aferent strazii Popasului din Voluntari. Realizarea acestui proiect vast de investitie a permis dezvoltarea rezidentiala a zonei cuprinse intre Voluntari si Pipera.
      Tot in Voluntari am proiectat un baraj deversor cu rol de amenajare si traversare a Vaii Saulei.
      Un alt exemplu este alimentarea cu apa si canalizarea statiunii Ranca, proiecta aflat in faza de contractare. Acesta a fost un proiect cu grad ridicat de dificultate datorita reliefului muntos, cu bazine diferite de colectare si distributie.
Un alt proiect similar, aflat in faza de pregatire a studiului de fezabilitate este reabilitarea retelei stradale din orasul Topoloveni, numarand 21 kilometri de modernizare de strazi si retele noi de apa si canal.

CERTIFICARI

Expert Proiect 2002 este membra a :

APDP - Asociaţia Profesionala de Drumuri si Poduri
ARIC - Asociaţia Română a Inginerilor Consultanţi
PIARC - The World Road Association
Association Mondiale de la Route - The World Road Association

ASIGURAREA CALITATII

      Expert Proiect 2002 are certificat si implementat sistemul de management integrat al calitatii, mediului si securitatii si sanatatii în munca in conformitate cu :

SR EN ISO 9001:2001
SR EN 14001:2005
BS OHSAS 18001:2007

POLITICA

Satisfacţia clientului, protecţia mediului inconjurător, securitatea şi sănătatea in munca sunt strans legate de strategia dezvoltării şi de valorile definitorii ale S.C. EXPERT PROIECT 2002 S.R.L. in toate activităţile pe care le desfaşoară: Proiectare, asistenta tehnica si consultanta tehnica pentru drumuri, poduri, lucrari de arta, infrastructura in constructii, constructii civile....