Expert Proiect 2002

TURISM

Imprimare PDF

      Am abordat acest domeniu cu mare entuziasm, fiind domeniul in care imaginatia si talentul fac diferenta. Ca proiecte de referinta realizate in ultimii 2-3 ani putem enumera « Reabilitarea zonei urbane dealul cetatii, monument al naturii si istoric cu valoare turistica ridicata din municipiul Deva »
      Acest proiect a fost pregatit pentru finantare pe Programul Operational Regional si se afla in faza de aprobare a finantarii.
Un alt proiect in derulare, de o deosebita importanta este « Restaurarea si valorificarea durabila a patrimoniului cultural, crearea si modernizarea infrastructurii conexe Circuitul Castrelor Romane din jud. Salaj ».
Aceste doua proiecte au fost realizate in colaborare cu Asar Grup Deva, societate acreditata de catre Ministerul Culturii
      In colaborare cu Transcablu Brasov, unul din partenerii nostri de incredere, am proiectat amenajari de partii si instalatii de transport pe cablu in Vatra Dornei, Ranca si Gura Humorului.
      Cel mai important proiect, realizat impreuna cu specialistii de la Ove Arup & Partners International Ltd, Arup Sports, este Complexul cultural sportiv “Nadia Comaneci” din  Voluntari. Realizat la faza de Studiu de Fezabilitate, proiectul este un exemplu de proiectare avangardista, ingloband intr-o singura « anvelopa » un stadion acoperit de 40 000 de locuri si o sala de sport multifunctionala de 8 000 de locuri.

CERTIFICARI

Expert Proiect 2002 este membra a :

APDP - Asociaţia Profesionala de Drumuri si Poduri
ARIC - Asociaţia Română a Inginerilor Consultanţi
PIARC - The World Road Association
Association Mondiale de la Route - The World Road Association

ASIGURAREA CALITATII

      Expert Proiect 2002 are certificat si implementat sistemul de management integrat al calitatii, mediului si securitatii si sanatatii în munca in conformitate cu :

SR EN ISO 9001:2001
SR EN 14001:2005
BS OHSAS 18001:2007

POLITICA

Satisfacţia clientului, protecţia mediului inconjurător, securitatea şi sănătatea in munca sunt strans legate de strategia dezvoltării şi de valorile definitorii ale S.C. EXPERT PROIECT 2002 S.R.L. in toate activităţile pe care le desfaşoară: Proiectare, asistenta tehnica si consultanta tehnica pentru drumuri, poduri, lucrari de arta, infrastructura in constructii, constructii civile....