Expert Proiect 2002

ASISTENTA TEHNICA

Imprimare PDF

     Expert Proiect 2002 a fost implicata in ultimii  ani in contracte de asistenta tehnica derulate cu Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintei.
Venit dupa esecul Phare 2003, in care asistenta tehnica de la acea vreme a reusit performanta de a contracta numai 3 lucrari de infrastructura mare, Consortiul Ove Arup – Idroessse – Expert Proiect 2002 a reusit in numai 6 luni sa lanseze primele 10 proiecte de infrastructura pe programul Phare 2004. La sfarsitul contractului de asistenta tehnica erau realizate 21 de proiecte tehnice si documentatii de licitatie. Al doilea contract de asistenta tehnica a numarat 23 de proiecte, realizate integral pe parcursul a 9 luni.
      Prin activitatea depusa pe contractele de asistenta tehnica acordate Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, expertii nostri au fost in avangarda eforturilor de adaptare a procedurilor si legislatiei la normele europene, obligatorii dupa integrare.
     Astfel, una din realizarile expertilor Ove Arup – EP 2002 din aceasta perioada a fost pregatirea documentelor contractuale conform conditiilor generale de contractare FIDIC, amendate prin conditii particulare de contractare intocmite pe baza OUG 34, cu modificarile si completarile ulterioare. Aceasta a permis MDLPL licitarea si contractarea a peste 15 contracte de lucrari finantate prin fonduri Phare.
      Odata cu accederea la  UE, societatea a fost implicata in pregatirea de proiecte pentru accesarea fondurilor structurale, avand la aceasta data proiecte aprobate la finantare.

CERTIFICARI

Expert Proiect 2002 este membra a :

APDP - Asociaţia Profesionala de Drumuri si Poduri
ARIC - Asociaţia Română a Inginerilor Consultanţi
PIARC - The World Road Association
Association Mondiale de la Route - The World Road Association

ASIGURAREA CALITATII

      Expert Proiect 2002 are certificat si implementat sistemul de management integrat al calitatii, mediului si securitatii si sanatatii în munca in conformitate cu :

SR EN ISO 9001:2001
SR EN 14001:2005
BS OHSAS 18001:2007

POLITICA

Satisfacţia clientului, protecţia mediului inconjurător, securitatea şi sănătatea in munca sunt strans legate de strategia dezvoltării şi de valorile definitorii ale S.C. EXPERT PROIECT 2002 S.R.L. in toate activităţile pe care le desfaşoară: Proiectare, asistenta tehnica si consultanta tehnica pentru drumuri, poduri, lucrari de arta, infrastructura in constructii, constructii civile....