Expert Proiect 2002

SERVICII DE EXPERTIZARE TEHNICA

Imprimare PDF

      Expertizele tehnice se realizeaza de catre experti tehnici atestati. Expert Proiect 2002 pune la dispozitia expertilor tehnici echipamente de ultima generatie pentru investigarea starii tehnice a structurilor existente.
      Staful tehnic asigura suportul logistic si permit expertilor tehnici elaborarea unor documentatii si solutii tehnice bazate pe date culese din teren.
      Expertizele tehnice realizate de catre expertii nostri stau la baza atat a proiectarii lucrarilor de reabilitare cat si verificarii lucrarilor in diverse stadii de executie.

CERTIFICARI

Expert Proiect 2002 este membra a :

APDP - Asociaţia Profesionala de Drumuri si Poduri
ARIC - Asociaţia Română a Inginerilor Consultanţi
PIARC - The World Road Association
Association Mondiale de la Route - The World Road Association

ASIGURAREA CALITATII

      Expert Proiect 2002 are certificat si implementat sistemul de management integrat al calitatii, mediului si securitatii si sanatatii în munca in conformitate cu :

SR EN ISO 9001:2001
SR EN 14001:2005
BS OHSAS 18001:2007

POLITICA

Satisfacţia clientului, protecţia mediului inconjurător, securitatea şi sănătatea in munca sunt strans legate de strategia dezvoltării şi de valorile definitorii ale S.C. EXPERT PROIECT 2002 S.R.L. in toate activităţile pe care le desfaşoară: Proiectare, asistenta tehnica si consultanta tehnica pentru drumuri, poduri, lucrari de arta, infrastructura in constructii, constructii civile....